H.M. Konungen 75 år

Den 30 april högtidlighålls Kungens 75-årsdag. Firandet kan vi följa digitalt i Kungahusets kanaler, och även skicka en digital gratulationshälsning.

H.M. Konungens 75-årsdag högtidlighålls på valborgsmässoafton, fredagen den 30 april. Kungaparet firar i år Kungens födelsedag på Kungliga slottet. Med anledning av den pågående pandemin är firandet av 75-årsdagen begränsat. Försvarsmaktens traditionella firande av Kungen på Kungliga slottets yttre borggård är inställt även i år.

Skicka gratulationshälsning

Kungahuset.se/kungen75 Länk till annan webbplats. kan vi läsa mer om Kungens 75-årsdag och programmet för firandet. Där finns även möjlighet att skicka en gratulationshälsning:

Toppbilden: H.M. Konungen, foto: Sara Friberg/Kungahuset.se

Kommande händelser

Hundra år har passerat sedan vår nuvarande kungs farmor hastigt gick bort. Vem var hon, denna för sin tid så moderna men för många okända...

Biljetter
Modesafari 9 aug – 30 sep

Följ med på modesafari med lejonet Leo på Gripsholms slott. På Gripsholm hänger Sveriges kändisar i sina stiligaste utstyrslar.

Biljetter

Jazzmusiker Anna Gréta Sigurdardóttir – Ung svensk solist och belönad med Monica Zetterlund stipendium – gästar rikssalen på Gripsholms s...

Biljetter