Föredrag kvällsvisningar Program2021 Kungliga slottet Kungliga slotten

Program 2021

Kungliga slottens populära programserie av föredrag, kvällsvisningar och exklusiva temakvällar är tillbaka 2021. Vi inledde programåret med en serie digitala kvällsvisningar på kungliga teman i spännande miljöer. Till hösten presenteras ett ny serie.

Med anledning av covid-19 och dess konsekvenser kommer program 2021 att publiceras i perioder under året. Den första perioden gällde programpunkter perioden mars till och med maj.

Till hösten återkommer vi med ett nytt spännande program.

Digital visning

Temakvällarna hålls via Youtube Live eller Microsoft Teams. För att kunna delta behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling.

Länk till livesändningen kommer via mejl när du köpt biljett.

Programpunkterna via Youtube: du behöver inte ha ett eget konto för att se livesändningen, men om du vill kommentera eller ställa frågor behöver du vara inloggad på ett Google-konto, du kan skapa ett konto här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Programpunkterna via Microsoft Teams: Om du vill delta via mobiltelefon behöver du först ladda ner appen Microsoft Teams. Via dator behövs ingen app.

Program våren 2021

Digitala kvällsvisningar onsdagar kl. 18.00. Hovstaternas experter berättat lärt och lättsamt och tar oss med in i slottens miljöer, vissa som normalt inte visas publikt. Biljetter och information om respektive programpunkt publiceras i meny Kalendarium.

FÖR SVERIGE I TIDEN

I SPÅREN AV VASA

KRISTI GRAV OCH MYSTERIESPELEN

SOFIA MAGDALENAS PARADSÄNGKAMMARE

KAVALJERSFLYGELN PÅ GRIPSHOLM

MÄRTA MÅÅS-FJETTERSTRÖMS VÄVDA VÄRLD

ANDERS ZORN OCH KUNGAFAMILJEN

Toppbilden: Sofia Magdalena, prinsessa av Danmark, drottning av Sverige, målad av den svenske konstnären Jakob Björck (1727–1793). Målningen hänger i Övre förmaket på Gripsholms slott och ingår i Svenska statens porträttsamling. Foto: Nationalmuseum

PROGRAM 2021

Här presenteras Kungliga slottens program av kvälllsvisningar, föredrag och temakvällar.

Datum för biljettsläppet till höstens programserie kommer att annonseras på denna sida.

Kommande händelser

Daisy. Kronprinsessan Margareta 6 jun – 9 jan 2022

Hundra år har passerat sedan vår nuvarande kungs farmor hastigt gick bort. Vem var hon, denna för sin tid så moderna men för många okända...

Biljetter

Guidade visningar av utställningen Daisy. Kronprinsessan Margareta hålls måndag till fredag kl. 10.30, 12.30 och 14.30.

Biljetter
Modesafari 9 aug – 28 nov

Följ med på modesafari med lejonet Leo på Gripsholms slott. På Gripsholm hänger Sveriges kändisar i sina stiligaste utstyrslar.

Biljetter